Valencia Magyar szurkolói

Valencia Magyar szurkolói

Neto-Bármilyen eredmény lehetett volna......

2019. február 04. - Montero

neto.jpg

Sikerült Neto-t elcsipni a meccs után aki életben tartotta a csapatot Philipe Coutinho lövésénél és még megannyi helyzetnél. 

A meccsről pár szóban? - Nehéz meccs volt egy rendkivüli ellenfél ellen. Nem veszitettűnk és mégis keserű szájizzel hagytuk el a pályát. Vezzetünk 0-2-re de sajnos nemtudtuk megtartani az elönyünket. Ez a mérkőzés bárhogy alakulhatott volna az eredményt illetően, a meccs nyilt volt és akár nyerhettünk is volna. Megmutattuk,hogy akár a Camp Nou-ban is tudunk nyerni erre minden lehetőségünk meg is volt. A győzelmi mentalitásunk megvan és az önbizalmunk is nőtt. Minden pozitivumot le kell vonnunk ebből a meccsből és akár a vereségekből is. Van még hova fejlödnünk de fiatal és tehetséges játékosok alkotják a csapatot, egymást kell segitsük mert a szezon még hosszú.

A bejegyzés trackback címe:

https://valenzia.blog.hu/api/trackback/id/tr6514607080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása