Valencia Magyar szurkolói

Valencia Magyar szurkolói

Meccs utánni nyilatkozatok

2019. február 03. - Montero

imagen413004262d.jpg

Marcelino:

Eredmény? - Az emberek úgy érezhetik,hogy csalódottak vagyunk de ez nem igy van. Ma egy fantasztikus meccset láthattunk látványos játékkal együtt de sajnos nem volt szerencsénk.

Fáradtság? - Nincs hatással ránk hiszen 5 napunk van kipihenni magunkat. Látva a mai meccset milyen intenzitással és magas tempóban játsszottunk jó hatással van ránk mind mentálisan mind fizikailag. Viszont mérközésről mérközésre kell gondolkodnunk nem szabad elszálnunk magunktól.

A jövő? - A múlt az már elmúlt. Optimisták és abiciozússak vagyunk, a jelenre és a jövőre fokuszálunk. Az eredmények tekintetében ha mindig igy játsszunk akkor közelebb leszünk a gyözelemhez mint a vereséghez. De most élvezzük ki a mai elért eredményt.

Parejo: 

A meccs? - Fantasztikus volt. Nagyon jól játsszottunk. Vezzetünk 0-2-re és rúghattunk volna még több gúlt is de egy Barcelona ellen mindig nehéz. A második félidőben nagyon megszenvedtünk. De ez természetes egy barcelona ellen. Az egyenlitő góljuk után mentálisan nagy nyomás alatt voltunk de a csapat nagyszerű csapatmunkával ki tudta hozni magából a maximumot. Tudtuk,hogy nagyon jó egyéni játékra képessek játékosaik révén de mi csapatként müködtűnk és jó eredményt értünk el.

A 4.-ik hely? - Elérhető cél de nem szabad,hogy megbabonázon minket. Most mindig csak egy mérkőzésel kell foglalkoznunk. Most a csütörtöki kupameccsre fokuszálunk de előtte pihenünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valenzia.blog.hu/api/trackback/id/tr4114605264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása