Valencia Magyar szurkolói

Valencia Magyar szurkolói

Nyilatkozat: Marcelino - 'magabiztosak vagyunk'

2019. február 01. - Montero

 

imagen413004262d.jpg

A csapat formája? - A legjobb frománkban vagyunk és mentálisan elég erössek ahozz,hogy legyözzük a barcelonát. Ez a csapat nehéz időkön ment keresztül és a játékosok nem  értették miért nem jönnek az eredmények mikor jól játsszottak. A kapu előtt adodtak igazán gondok de ezeket úgy gondolom orvosolni tudjuk.

Félelem Messitől? - Nem, egyáltalán nem félünk tőlle inkább tiszteljük. Nagyszerü játékos aki hosszú évek óta a barcelonát szolgálja és megmutatta fergeteges tudását. Nélkülözhetetlen a barcelona számára. Megprobáljuk megneheziteni a dolgát ami nagyon nehéz lesz.

A következő mecccs a Real Betis elleni kupa meccs lesz mit tudna erről mondani? - Lesz elég időnk pihenni hiszen 5 nap lesz a két meccs közt. Jó lenne eljutni a döntőig de legfőképp pozitiv eredményel zárni a soron következő két meccset. A Betis elleni pont ugyan olyan nehéz lesz mint a Barcelonai, a Betis velünk egy szinten emlitendő nehéz ellenfél lesz.

Téli átigazolások? - Két játékos érkezett, Roncaglia és Sobrino. Roncaglia a védelem bármely részén bevethető mig Sobrino a támadó szekciót erősiti majd. Megjegyezném a csapat a lényeg amelyet nagyszerű játékosok alkotják akik tavalj Juliús óta velünk vannak nem emelnék ki senkit a kollektiv csapat a fontos.

Sok sikert bla,bla,bla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valenzia.blog.hu/api/trackback/id/tr5514603054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása